top of page
Woman in Yellow

Nadia, je bent de beste therapeut die ik heb gehad. Door jouw attente aanpak konden mijn meest verborgen delen zich in minder tijd voor je openen dan ik mezelf eerder had zien ontrafelen. Ik heb talloze therapeuten gehad, maar jouw totale aanwezigheid, het vasthouden van ruimte en menselijkheid hebben mij diep geraakt. Bedankt voor al je harde werk en empathie met mij. Ik zou Nadia aanbevelen aan iedereen die bereid is een transformatie in zichzelf te zien ontrafeld te worden en er liefdevol getuige van te zijn.

Armineh, UK

Smiling Young Man

Ik kan niet genoeg uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat ik Nadia als mijn therapeut heb gevonden. Toen ik voor het eerst met de therapie begon, was ik sceptisch over de effectiviteit ervan, vooral als het ging om het genezen van mijn familierelaties. Een van mijn eerste gesprekken met Nadia was dat ze me vertelde dat ik door therapie niet alleen mezelf kon genezen, maar ook mijn gezin. Ik vertelde haar dat ik haar niet geloofde. Mijn familie is koppig, liefdeloos en vijandig. Het was – voor mij – een letterlijk onmogelijke opgave. Maar het geduld en de expertise van Nadia hebben mij geholpen dat te bereiken.

Door de therapie met Nadia heb ik geleerd van mezelf te houden en met ongemakkelijke emoties om te gaan. Het enige dat ik kende was haat en wrok, maar nu ken ik alleen maar vergeving en sympathie. Ik kan nu op een dieper en kwetsbaarder niveau verbinding maken met anderen, en dat geeft ongelooflijk veel voldoening.

Ik dacht altijd dat ik de rest van mijn leven een slechte geestelijke gezondheid zou hebben, maar Nadia liet me zien dat dit niet waar was. Ze bood mij een veilige ruimte waarin ik kwetsbaar kon zijn, iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Ik wou alleen dat ik eerder met therapie was begonnen.

Als je op zoek bent naar een therapeut die geduldig, begripvol en effectief is, dan kan ik Nadia van harte aanbevelen. Ze heeft echt mijn hele wereld ten goede gevormd.

Nathan, UK

Woman Among Trees

Beste Nadia,
Onze sessie vandaag was geweldig. JIJ bent een geweldige IFS-therapeut. Na onze sessie dacht ik aan enkele meisjesfoto's van mezelf en voor de eerste keer ooit houd ik van het schattige kind op die foto's en voel ik me met haar verbonden.
Ik heb altijd pijn gevoeld als ik aan de klank van mijn naam denk, zie of hoor - June. Er is nog steeds wat pijn, maar niet de woeste steek in mijn hart. Schreeuwend als mijn moeder vandaag en getuige zijn van de delen van mijn kind die de angstaanjagende woede absorberen, maakte gevangen energie vrij als een vulkaan. Ik had jouw medeleven, inzicht en steun nodig om de woede los te laten. Ik hou ervan hoe de energie zo vluchtig was dat we letterlijk geen verbinding meer hadden..... Ik voel de energie stromen van Jouw Zelf en jouw systeem – naar mijn systeem, naar mijn energieveld. Ik voel dat jouw Zelf en mijn Zelf zich verenigen terwijl we aandacht besteden aan deze belaste mensen. Jouw Energie voelt liefdevol, vriendelijk, meelevend, wijs, intuïtief, intiem, spiritueel, bemoedigend, openhartig, responsief, helder van geest, sterk en nog veel meer. Je bent een begaafde wijze genezer.

June, Hawaii

Young Model

"Ik kan dit niet genoeg zeggen - bedankt! Je werk betekent veel voor mij. In slechts drie maanden heb je me op een plek gebracht waar andere psychologische therapieën in een heel jaar niet in slaagden."

 

Ik heb Nadia gevonden op de website van IFS-therapeuten in Nederland. Ze viel op door Level 3 IFS. Ik heb contact met haar opgenomen en ze antwoordde heel snel. Onze intake verliep prettig. Ik kreeg meteen een goed gevoel bij Nadia.

 

Ik had een globaal idee van wat ik van IFS kon verwachten, maar dit was veel beter en waardevoller dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik voel nu de balans in mijn innerlijke wereld. We hebben een familiegeheim ontdekt, een generatietrauma weggewerkt en sommigen geloven dat dit mij ervan weerhield de echte ik te zijn. Mijn migraineaanvallen zijn sinds enkele weken niet meer voorgekomen, terwijl ik nog maar vier maanden geleden al ruim 20 jaar lang minstens één aanval per twee weken had. Ik ben zo blij en dankbaar!

 

We werkten online, op de momenten dat het mij het beste uitkwam. Nadia was buiten onze sessies per chat bereikbaar als dat nodig was. Altijd zeer ondersteunend en motiverend. Nadia is een zeer goede specialiste. Zeer energiek, enthousiast en tegelijkertijd rustgevend en bemoedigend. Een bijzondere combinatie zou ik zeggen. Ik raad haar ten zeerste aan!

Tania, Russia

bottom of page